Menu
Your Cart

Sprinklere & sprinklerhoveder

Brand: vidaXL Model: vid-40912
Dette stilfulde impulssprinklersæt med 2 sprinklere kan give fuld eller delvis dækning alt efter dit behov. Det er udstyret med et jordspyd til fastgørelse og leveres med to slangekoblinger. Med en maks. sprøjtediameter på 24 m kan sættet nå et vandingsområde på op til 450 m² i din have eller på din..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-40913
Denne stilfulde impulssprinkler på trefodsstativ kan give fuld eller delvist dækkende vanding alt efter dit behov. Stativet er fremstillet af slidstærkt rustfrit stål, og det er forsynet med pigge til at fastgøre det i jorden. Med en maksimal sprøjtediameter på 24 m kan den nå et vandingsområde på o..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-40847
Denne impulssprinkler i høj kvalitet med en fuld højde på 32 cm kan give fuld eller delvist dækkende vanding alt efter dine behov. Når den er fastgjort i jorden kan den nå op til 20 m i din have eller på din græsplæne. Den er lavet af POM (polyoxymethylen) i høj kvalitet og vil holde til mange års ..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.