Menu
Your Cart

Vandingsartikler

Brand: vidaXL Model: vid-42352
Denne havenautomatiske vandingstimer giver dig mulighed for at vandre din have på en kontrolleret, organiseret måde, selv når du er væk. Den er ideel til brug om sommeren, når planter og græsplæner har brug for hyppig vanding. Dette automatiske vandingssystem er designet til at spare vand og tid. De..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-41195
Denne automatiske havevanding timeren tillader dig at vande din have på en organiseret, regelmæssig måde. Den er ideel til brug i sommeren når planter og græs behov for hyppig vanding. Med et par hurtige skubber på knapperne, kan du nemt indstille den ønskede starttidspunkt og varighed og hyppighed ..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-41597
Dette automatiske vandingsanlæg med timer er ideelt til at vande alle mulige slags blomster, træer, potteplanter og mere. Det vil være en yderst praktisk tilføjelse til din have, baghave eller terrasse.Timeren med LCD skærm kan indstilles til at ændre hyppighed af og længden af planternes vandingsti..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-41193
Denne automatisk havevanding timeren tillader dig at vande din have på en organiseret, regelmæssig måde. Den er ideel til brug i sommeren når planter og græs behov for hyppig vanding. Med et automatisk vandingssystem, er denne automatisk havevanding timer designet til at spare vand og tid. Det kan n..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-41192
Denne automatisk havevanding timeren tillader dig at vande din have på en organiseret, regelmæssig måde. Den er ideel til brug i sommeren når planter og græs behov for hyppig vanding. Med et automatisk vandingssystem, er denne automatisk havevanding timer designet til at spare vand og tid. Det kan n..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-41644
Dette højkvalitets cover til vandtank er udviklet til at beskytte dine rattan sæt med vind, snavs, regn, og UV-lys året rundt.Coveret er fremstillet i holdbart polyethylen og er derfor vandtæt og UV-resistent, hvilker gør, at det fint kan bruges dagligt. Det er udstyret med 8 aluminiumssnørehuller o..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-40916
Denne snoede vandslange er specielt designet til havevanding, overrisling, rengøring af køretøjer og andre udendørs vandingsopgaver. Haveslangen er lavet af vejrbestandige materialer, hvilket sikrer lang levetid og god holdbarhed. Med en længde på 15 m kan den snoede havevandingsslange nå alle bloms..
DKK199kr
Ekskl. Moms:DKK159kr
Brand: vidaXL Model: vid-40914
Denne fleksible vandslange er specielt designet til havevanding og overrisling. Vandslangen er lavet af vejrbestandigt materiale, hvilket sikrer lang levetid og god holdbarhed. Med en længde på 25 m kan vandslangen nå alle planter og afgrøder og kan vande dem jævnt. Det indeholder tusindvis af mikro..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-41171
Sammenfoldelig og plads til 750 liter, denne regn tønde er en rigtig nem måde at indsamle regnvand på.Även udstyret med filtre på alle åbninger, der giver dig endnu flere valgmuligheder med hensyn til anvendelsen af ​​vand, du indsamlede. Da det er lavet af høj kvalitet PVC-materiale, er det både UV..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-41222
De 500 L sammenklappelig vandtank er perfekt til opbevaring af regnvand til senere brug. Du kan bruge vand til at vaske din bil, cykler, kæledyr osvTakket være den høje kvalitet PVC, er UV beskyttet og korrosionsbestandige for en langsigtet levetid. Eftersom hvert indløb og udløb er udstyret med net..
DKK589kr
Ekskl. Moms:DKK471kr
Brand: vidaXL Model: vid-41223
Den 250 L sammenklappelig vandtank er perfekt til opbevaring af regnvand til senere brug. Du kan bruge vand til at vaske din bil, cykler, kæledyr osvTakket være den høje kvalitet PVC, er UV beskyttet og korrosionsbestandige for en langsigtet levetid. Eftersom hvert indløb og udløb er udstyret med ne..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-41620
Denne sammenklappelige vandtank er velegnet til udendørs vandforsyning. Du kan bruge vandet til at vaske dine biler og vane haven.Vandtanken er udstyret med et luftudtag med en skrue samt et vandindtag på siden. Levering inkluderer en vandventil. Det er også muligt at tilslutte en PE tube, hvilket g..
DKK1.569kr
Ekskl. Moms:DKK1.255kr