Menu
Your Cart

Baldakiner & pavilloner

Brand: vidaXL Model: vid-40707
Denne havepavillon giver optimal beskyttelse mod sol. Det er helt sikkert et perfekt valg til fester, sammenkomster, grillfester eller andre lejligheder. Denne pavillon/havetelt er let og hurtigt at sætte op på græs eller jordoverflader med seks medfølgende pinde. Det tager kun et par minutter. Denn..
DKK1.629kr
Ekskl. Moms:DKK1.303kr
Brand: vidaXL Model: vid-44821
Denne alsidige pavillon vil være en fremragende tilføjelse til dit udendørsområde, samtidig med at den holder din familie og gæster afkølede og i skygge på solrige dage. Denne pavillon er fremstillet af pulverlakeret stål, og den er robust, stabil samt egnet til daglig udendørsbrug. Baldakinen er in..
DKK1.339kr
Ekskl. Moms:DKK1.071kr
Brand: vidaXL Model: vid-44762
Denne pavillon vil være et fremragende læ-område til familiesammenkomster, barbecues, eftermiddagspicnics, camping og fødselsdagsfester. Denne pavillon er lavet i polyester af høj kvalitet, hvilket gør den vand- og skidtafvisende samt UV-resistent og vejrbestandig. Det stærke, pulverlakerede stålste..
DKK1.759kr
Ekskl. Moms:DKK1.407kr
Brand: vidaXL Model: vid-44771
Denne havepavillon er ideel til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også hurtigt installere den i din have som et dejligt, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster. Dette praktiske telt er stærkt og holdbart takket være dets stel af ..
DKK2.109kr
Ekskl. Moms:DKK1.687kr
Brand: vidaXL Model: vid-43217
Pavillonen giver din familie og venner et behageligt sted at sidde, væk fra solen. Baldakinen beskytter dig fra den brændende sol. Pavillonen er det perfekte ly til familiesammenkomster, grillaftener, eftermiddagspicnics, camping og fødselsdagsfester. Pavillonen har en robust stålkonstruktion og en ..
DKK1.059kr
Ekskl. Moms:DKK847kr
Brand: vidaXL Model: vid-43214
Denne rummelige pavillon vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde, samtidig med at det holder din familie og gæster afkølede og i skygge på solrige dage. Den udluftende baldakin vil afholde solen og regnen fra at ødelægge de sjove familiesammenkomster, grillaftener, eftermiddagspicnics ..
DKK1.279kr
Ekskl. Moms:DKK1.023kr
Brand: vidaXL Model: vid-44774
Denne rummelige pavillon vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde. Festteltet vil forhindre sol og regn i at spolere de sjove familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester. Festteltet har et robust, pulverlakeret stålstel og et polyestertag med en PA-coatin..
DKK2.769kr
Ekskl. Moms:DKK2.215kr
Brand: vidaXL Model: vid-44646
Denne rummelige pavillon har smukke, dekorative detaljer og vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde. Samtidig vil den holde din familie og gæster afkølede og i skyggen på solrige dage. Den udluftende baldakin vil holde solen og regnen fra at ødelægge de sjove familiesammenkomster, gri..
DKK849kr
Ekskl. Moms:DKK679kr
Brand: vidaXL Model: vid-276102
Denne rummelige pavillon med blomsterdetaljer vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde. Det ventilerede havetelt vil på ideel facon forhindre sol og regn i at ødelægge morskaben ved familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester. Festteltet har en pulverlake..
DKK1.929kr
Ekskl. Moms:DKK1.543kr
Brand: vidaXL Model: vid-43169
Denne store pavillon vil være et fremragende læområde til familiesammenkomster, barbecues, eftermiddagspicnics, camping og fødselsdagsfester. Den er lavet i oxford-stof af høj kvalitet med en PA-belægning, som gør den vand- og snavsafvisende samt UV-resistent og vejrbestandig. Den stærke stålramme g..
DKK1.209kr
Ekskl. Moms:DKK967kr
Brand: vidaXL Model: vid-43216
Dette vandtætte havetelt vil være fantastisk til ethvert udendørsarrangement, såsom små sammenkomster, bryllupper, grillfester, m.m. Du kan også rejse det i din baghave som et stort, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster. Det har et stilfuldt, ventileret tagdesign, som giver forbedret lu..
DKK1.579kr
Ekskl. Moms:DKK1.263kr
Brand: vidaXL Model: vid-43215
Dette havetelt vil være fremragende til ethvert udendørsarrangement, såsom små sammenkomster, bryllupper, grillfester, camping m.m. Du kan også rejse det i din baghave som et stort, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster. Stellet er stærkt og stabilt takket være stålkonstruktionen, og tag..
DKK1.099kr
Ekskl. Moms:DKK879kr
Viser 1 til 12 af 252 (21 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.