Menu
Your Cart

Sneskovle

Brand: vidaXL Model: vid-141304
Med vores kvalitetssneskovl vil det være let som ingenting at rydde indkørsler og fortove for sne i de hårde vintermåneder!  Denne slidstærke sneskovl er udstyret med et kraftigt skovlblad og to praktiske hjul, som gør det muligt at fjerne mere sne uden besvær. Bladet er lavet af robust, galvanisere..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-142918
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er designet til at blive monteret på gaffeltrucks for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 3 forskellige sti..
DKK1.889kr
Ekskl. Moms:DKK1.511kr
Brand: vidaXL Model: vid-142917
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er blevet designet til at blive monteret på ATV-stel for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 5 forskellige ..
DKK1.629kr
Ekskl. Moms:DKK1.303kr
Brand: vidaXL Model: vid-142916
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er blevet designet til at blive monteret på ATV-stel for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 5 forskellige ..
DKK1.509kr
Ekskl. Moms:DKK1.207kr
Brand: vidaXL Model: vid-142915
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskubber med et simpelt men yderst praktisk design vil hjælpe dig med at rydde sne ved ubesværet at skubbe det i stedet for besværligt at løfte og kaste, mens den holder din krop i en afslappet gåsti..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-142005
Denne sneplovsklinge som kan monteres på en quad, ATV eller traktor, er perfekt til nemt at rydde sne fra overflader såsom indkørsler og fortov, samt andre overflader på private og offentlige grunde. Denne sneplovsklinge har en god belastningsevne og kan klare selv de mest besværlige snerydningsopg..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-141306
Dette sneblad, som kan monteres på en benzindreven sneslynge, er perfekt til problemfri fjernelse af sne fra asfalterede og flisebelagte områder, såsom indkørsler og fortove, og andre asfalterede fodgængerområder omkring beboelses- og erhvervsejendomme.Bladet er lavet af robust stål, kan justeres ti..
DKK899kr
Ekskl. Moms:DKK719kr
Brand: vidaXL Model: vid-141305
Dette sneblad, som kan monteres på en benzindreven sneslynge, er perfekt til problemfri fjernelse af sne fra asfalterede og flisebelagte områder, såsom indkørsler og fortove, og andre asfalterede fodgængerområder omkring beboelses- og erhvervsejendomme. Bladet er lavet af robust stål, kan justeres t..
DKK849kr
Ekskl. Moms:DKK679kr
Brand: vidaXL Model: vid-142919
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er designet til at blive monteret på ATV-stel for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 5 forskellige stillin..
DKK1.439kr
Ekskl. Moms:DKK1.151kr
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.