Menu
Your Cart

Sneskovle

Brand: vidaXL Model: vid-141306
Dette sneblad, som kan monteres på en benzindreven sneslynge, er perfekt til problemfri fjernelse af sne fra asfalterede og flisebelagte områder, såsom indkørsler og fortove, og andre asfalterede fodgængerområder omkring beboelses- og erhvervsejendomme.Bladet er lavet af robust stål, kan justeres ti..
DKK1.079kr
Ekskl. Moms:DKK863kr
Brand: vidaXL Model: vid-141305
Dette sneblad, som kan monteres på en benzindreven sneslynge, er perfekt til problemfri fjernelse af sne fra asfalterede og flisebelagte områder, såsom indkørsler og fortove, og andre asfalterede fodgængerområder omkring beboelses- og erhvervsejendomme. Bladet er lavet af robust stål, kan justeres t..
DKK889kr
Ekskl. Moms:DKK711kr
Brand: vidaXL Model: vid-142005
Denne sneplovsklinge som kan monteres på en quad, ATV eller traktor, er perfekt til nemt at rydde sne fra overflader såsom indkørsler og fortov, samt andre overflader på private og offentlige grunde. Denne sneplovsklinge har en god belastningsevne og kan klare selv de mest besværlige snerydningsopg..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-142915
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskubber med et simpelt men yderst praktisk design vil hjælpe dig med at rydde sne ved ubesværet at skubbe det i stedet for besværligt at løfte og kaste, mens den holder din krop i en afslappet gåsti..
DKK599kr
Ekskl. Moms:DKK479kr
Brand: vidaXL Model: vid-142916
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er blevet designet til at blive monteret på ATV-stel for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 5 forskellige ..
DKK1.939kr
Ekskl. Moms:DKK1.551kr
Brand: vidaXL Model: vid-142917
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er blevet designet til at blive monteret på ATV-stel for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 5 forskellige ..
DKK2.009kr
Ekskl. Moms:DKK1.607kr
Brand: vidaXL Model: vid-142919
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er designet til at blive monteret på ATV-stel for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 5 forskellige stillin..
DKK829kr
Ekskl. Moms:DKK663kr
Brand: vidaXL Model: vid-142918
Med vores kraftige snerydder kan du nemt fjerne sne og is fra indkørsler, fortove og stier. Denne sneskovl er designet til at blive monteret på gaffeltrucks for at håndtere store mængder af sne. Den pulverlakerede stålklinge er holdbar og robust. Snerydderens vinkel kan justeres i 3 forskellige sti..
DKK2.199kr
Ekskl. Moms:DKK1.759kr
Brand: vidaXL Model: vid-141304
Med vores kvalitetssneskovl vil det være let som ingenting at rydde indkørsler og fortove for sne i de hårde vintermåneder!  Denne slidstærke sneskovl er udstyret med et kraftigt skovlblad og to praktiske hjul, som gør det muligt at fjerne mere sne uden besvær. Bladet er lavet af robust, galvanisere..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.