Menu
Your Cart

Planteborde

Brand: vidaXL Model: vid-41494
Denne fantastiske bambus pakke har en enkel, men alligevel stilfuldt design. Det vil være et godt valg for at holde og vise planter og andre emner, og vil gøre en reel blikfang i ethvert rum, haven eller terrasse.Hylde 3-tier giver masser af plads til at holde dine emner pænt organiseret. Lavet af h..
DKK569kr
Ekskl. Moms:DKK455kr
Brand: vidaXL Model: vid-40783
Dette hvide hjørne plante stativ, med rosen-mønstrede detaljer, er et perfekt valg til at placere dine planter, som vil være en reel blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Det 5-tier plantestativet har en højde på 160 cm, og kunne være perfekt placeret mod enhver væg hjørne. Høj kvalitet s..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-40782
Dette sorte hjørne plantestativ, med rosen-mønstrede detaljer, er et perfekt valg til at placere dine planter, som vil være en reel blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Det 5-tier plantestativ har en højde på 160 cm, og kunne være perfekt placeret mod enhver væg hjørne. Høj kvalitet stål..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-40781
Dette hvide plantestativ, med blomster-mønstrede detaljer, er et perfekt valg til at placere dine planter, som vil være en reel blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Det firekantet plantestativet har en højde på 153 cm. Høj kvalitet stål gør dette plantestativ meget holdbar, mens pulverla..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-241849
Denne elegante plantestander i antik hvid, med rene linjer og et klassisk design vil være en smuk tilføjelse til dit soveværelse, din stue, din gård, entre, eller evt. til dit bryllup. Du kan placere dine favorit blomster eller potteplanter på søjlens store overflade. MDF konstrueringen gør standere..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-41129
Dette plante bord har vejrbestandig mosaik bordplade og elegante buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse, etc. Med en diameter på 30 cm, kan bordet også bruges som et side bord at hvile din drink eller andre fornødenheder. Dens jernramme bidrager til robusthed,..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-41133
Dette mosaik plante stativ byder elegant-buet jernramme og 3 mosaik-mønstrede keramiske lag. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse, etc. Det 3-lags plante stativet har en højde på 115 cm, og kan perfekt placeret mod enhver væg. Dens jernramme bidrager til robusthed, men..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Brand: vidaXL Model: vid-41493
Denne smukke bambusreol har et simpelt, men stilfuldt trekants-design. Den vil være et fantastisk valg til at holde og fremvise dine planter og andre ting. Den vil med sikkerhed blive midtpunktet i ethvert rum, have, eller gårdhave. Reolen tilbyder masser af plads til at holde dine ting godt organis..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Brand: vidaXL Model: vid-41128
Dette bord har en vejrbestandig mosaikbordplade og elegante, buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse mv.   Med en diameter på 30 cm kan bordet også bruges som sidebord til at stille drikkevarer på. Dets jernstel bidrager til stabiliteten, mens den keramiske bo..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-41130
Dette bord har en vejrbestandig mosaikbordplade og elegante, buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse mv.       Med en diameter på 30 cm kan bordet også bruges som sidebord til at stille drikkevarer på. Dets jernstel bidrager til stabiliteten, mens den keramiske..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-41127
Dette bord har en vejrbestandig mosaikbordplade og elegante, buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse mv. Med en diameter på 30 cm kan bordet også bruges som sidebord til at stille drikkevarer på. Dets jernstel bidrager til stabiliteten, mens den keramiske bord..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-45302
Dette plantebord med et enkelt design er et godt valg for gør-det-selv-entusiaster, der vil dekorere deres haver, balkoner eller terrasser. Det kan også bruges som arbejdsbord til opbevaring af dine forskellige værktøjer og tilbehør inden for rækkevidde. Dette bord, som er fremstillet af FSC-certifi..
DKK189kr
Ekskl. Moms:DKK151kr
Viser 1 til 12 af 28 (3 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.