Menu
Your Cart

Planteborde

Brand: vidaXL Model: vid-246436
Vores plantestativ i 3 niveauer er et fremragende valg til placering og fremvisning af dine planter og andre pyntegenstande. Plantehylden, som er fremstillet af massivt cedertræ, er holdbar. Dette blomsterstativ er nemt at samle.Farve: BrunMateriale: CedertræMål: 48 x 45 x 40 cm (L x B x H)Lastkapac..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-43994
Vores plantestativ i 3 niveauer er et fremragende valg til placering og fremvisning af dine planter og andre pyntegenstande. Dette blomsterstativ er lavet af massivt akacietræ, som har fået en finish af naturlig olie for at give det et mere raffineret look. Dette plantestativ har 3 hylder, som giver..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-40780
Denne sorte plantestativ med blomsterdetaljer er et perfekt valg til at fremvise dine planter og vil være et rigtig blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse.    Plantestativet med 4 hylder har en højde på 153 cm. Stålstellet af høj kvalitet gør dette plantestativ meget holdbart, mens pulverl..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Brand: vidaXL Model: vid-45302
Dette plantebord med et enkelt design er et godt valg for gør-det-selv-entusiaster, der vil dekorere deres haver, balkoner eller terrasser. Det kan også bruges som arbejdsbord til opbevaring af dine forskellige værktøjer og tilbehør inden for rækkevidde. Dette bord, som er fremstillet af FSC-certifi..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-41127
Dette bord har en vejrbestandig mosaikbordplade og elegante, buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse mv. Med en diameter på 30 cm kan bordet også bruges som sidebord til at stille drikkevarer på. Dets jernstel bidrager til stabiliteten, mens den keramiske bord..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-41130
Dette bord har en vejrbestandig mosaikbordplade og elegante, buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse mv.       Med en diameter på 30 cm kan bordet også bruges som sidebord til at stille drikkevarer på. Dets jernstel bidrager til stabiliteten, mens den keramiske..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-41128
Dette bord har en vejrbestandig mosaikbordplade og elegante, buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse mv.   Med en diameter på 30 cm kan bordet også bruges som sidebord til at stille drikkevarer på. Dets jernstel bidrager til stabiliteten, mens den keramiske bo..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-41129
Dette plante bord har vejrbestandig mosaik bordplade og elegante buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse, etc. Med en diameter på 30 cm, kan bordet også bruges som et side bord at hvile din drink eller andre fornødenheder. Dens jernramme bidrager til robusthed,..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-40782
Dette sorte hjørne plantestativ, med rosen-mønstrede detaljer, er et perfekt valg til at placere dine planter, som vil være en reel blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Det 5-tier plantestativ har en højde på 160 cm, og kunne være perfekt placeret mod enhver væg hjørne. Høj kvalitet stål..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-246432
Vores plantestativ er et fremragende valg til placering og fremvisning af dine planter og andre pyntegenstande. Dette fritstående plantestativ, som er fremstillet af massivt cedertræ, er holdbart. Dette plantestativ er nemt at samle.Farve: BrunMateriale: CedertræMål: 86 x 36 x 139 cm (L x B x H)Last..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-41131
Plantestativet har et elegant, buet jernstel og 3 mosaikmønstrede hylder i keramik. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, på balkonen, terrassen mv. Dette plantestativ i 3 lag har en højde på 115 cm og kan placeres imod enhver væg. Dets jernstel bidrager til robustheden, mens de kerami..
DKK649kr
Ekskl. Moms:DKK519kr
Brand: vidaXL Model: vid-41133
Dette mosaik plante stativ byder elegant-buet jernramme og 3 mosaik-mønstrede keramiske lag. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse, etc. Det 3-lags plante stativet har en højde på 115 cm, og kan perfekt placeret mod enhver væg. Dens jernramme bidrager til robusthed, men..
DKK649kr
Ekskl. Moms:DKK519kr
Viser 1 til 12 af 32 (3 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.