Menu
Your Cart

Kompostbeholdere

Brand: vidaXL Model: vid-141206
Når du udfører havearbejde, kan denne kompostbeholder bruges til at indsamle det organiske affald, såsom blade, ukrudt og græsplæne udklip.  Vores produkt er en praktisk kompostbeholder i udvalgt materiale og med fast struktur. Denne enhed har et let stel og et pænt udseende. Hele beholderen er pulv..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-42955
Denne kompostbeholder i træ er et fantastisk stykke genbrugsudstyr og vil passe naturligt ind i enhver have. Denne kompostbeholder opbevarer ikke blot haveaffald, men sikrer også god luftcirkulation til kompostering og omdanner organisk affald til næringsrig kompost takket være lameldesignet. Denne ..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-41656
Denne kompostkasse i træ, med en samlet kapacitet på 0,54 m3, er et strålende stykke tilbehør til genbrug og vil se naturlig ud i enhver have. Takket være tremmedesignet opbevarer kompostkassen ikke blot haveaffaldet på en ryddelig måde, men sikrer også god luftcirkulation til kompostering, hvilket..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-45681
Vores kompostbeholder til haven i et rattanlook vil helt sikkert være et perfekt valg til opsamling af organisk affald, inklusive blade, ukrudt og afklippet græs. Kompostbeholderen er lavet af plastik, hvilket gør den UV- og vejrbestandig. Enheden har en let krop samt et pænt udseende. Den har et o..
DKK709kr
Ekskl. Moms:DKK567kr
Brand: vidaXL Model: vid-45682
Vores kompostbeholder til haven vil helt sikkert være et perfekt valg til opsamling af organisk affald, inklusive blade, ukrudt og afklippet græs. Kompostbeholderen er lavet af plastik, hvilket gør den UV- og vejrbestandig. Enheden har en let krop samt et pænt udseende. Den har et opdelt låg for op..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Brand: vidaXL Model: vid-42382
Når du ordner have kan denne kompostbeholder bruges til at samle organisk affald som for eksempel blade, ukrudt og græs. Vores produkt er en praktisk kompostbeholder, fremstillet af højkvalitets-materiale som er råd- og slidresistent, med en robust konstruktion. Enheden har en letvægtsstruktur og e..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.