Menu
Your Cart

Haveredskaber

Brand: vidaXL Model: vid-40979
Denne trillebør med to hjul har en stærk stålramme, der giver støtte og stabilitet. Den rustfrie, galvaniserede bakke har en kapacitet på op til 66 l. Den har to pneumatiske hjul, som gør den nem at køre med. Når du arbejder udenfor i din have eller på terrassen, skal du bruge et praktisk køretøj s..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Brand: vidaXL Model: vid-270651
Denne plænetromle er ideel til nyligt såede plæner ller udjævning af ujævnt jord. Den kan også bruges efter græsplænen har fået gødning. Når den anvendes med de  medfølgende beluftningsbånd, kan den hjælpe med at gøre jorden mindre kompakt og lade vand, luft og næringsstoffer trænge ned til rodsyst..
DKK899kr
Ekskl. Moms:DKK719kr
Brand: vidaXL Model: vid-141242
Denne have græsplæne valse er ideel til nyligt såede frø eller nivellering ujævnt terræn. Det kan også anvendes efter græsplænen befrugtes.Tromlen kan fyldes med sand og let forseglet. Vores græsplæne rulle er let for nem opbevaring og transport. Lavet af høj kvalitet jern, er rullen bygget til at h..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-40953
Med et hjul og en stærk stålramme, dette trillebør en praktisk og effektiv ValOm du ønsker at trække sand, vand eller affald i haven eller terrassen. Det rustfri og galvaniserede trough rack til 65 liter vand eller op till80 liter sand. Let og gribevenligt håndtag gør trillebøren meget enkelatt brug..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-142228
Denne multifunktionelle, sammenfoldelige skovl er den perfekte kombination til campister, skattejægere og geocachere, men er også et praktisk værktøj at have i din bil i det tilfælde, at du skulle få brug for den. Fordi den er lavet af højkvalitets-kulstofstål, er denne skovl både solid og let. Den..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-142965
Denne saltspreder-strøvogn hjælper dig ikke kun med at salte dine indkørsler og havestier om vinteren, men den kan også anvendes til såning og spredning af gødning om foråret og efteråret. Den robuste spreder har et rørformet ståstel, som er resistent over for tæring, og holdbart. Den har desuden en..
DKK669kr
Ekskl. Moms:DKK535kr
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.