Menu
Your Cart

Drivhuse

Brand: vidaXL Model: vid-42911
Dette drivhus er perfekt til både nye og erfarne gartnere. Det kan rumme et betragteligt antal planter og er et fantastisk sted til at så og beskytte dine planter mod det kolde vejr. Dette transportable drivhus er lavet af et hårdfør, grønt polyethylendække med inddelte forstærkere og et robust,  p..
DKK1.339kr
Ekskl. Moms:DKK1.071kr
Brand: vidaXL Model: vid-40785
Dette drivhus er ideelt til både nye og erfarne gartnere. Det kan rumme et betydeligt antal planter, og det er godt både til såning og til at beskytte dine planter mod det kolde vejr. Drivhuset har en gennemsigtig presenning, så sollyset kan nå dine planter og blomster. Det er UV-beskyttet og frosts..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Brand: vidaXL Model: vid-40620
Dette drivhus er ideelt for både nye og erfarne gartnere. Det kan rumme et stort antal planter, og er fantastisk til såning, plantning eller bare til at beskytte dine planter fra det kolde vejr. Drivhuset har en gennemsigtig presenning, der lader sollyset at nå ind til dine planter og blomster. Det ..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-45304
Dette drivhus i træ er et perfekt valg til gør det selv-gartnere, som ønsker at tilføje et blomster- eller plantebed i deres have. Denne drivbænk har et underspillet, rustikt design med en robust konstruktion, og den vil tilføje et strejf af naturlig stil til dit udendørs boligareal. Vores plantekas..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Brand: vidaXL Model: vid-43556
Dette rummelige drivhus har en samlet overflade på 10,53 m². Det kan rumme et betydeligt antal planter, og det vil være en fantastisk løsning til at beskytte dine planter mod det kolde vejr. Dette solide drivhus er lavet af dobbeltvægs-polykarbonatspaneler og er UV-resistent og termisk isoleret. Det..
DKK4.379kr
Ekskl. Moms:DKK3.503kr
Brand: vidaXL Model: vid-40214
Drivbænken gør det muligt at begynde at dyrke blomster og/eller planter tidligt på året. Minidrivhusets vægge og låg er lavet af polykarbonat. Drivbænken har ikke et gulv, men skal blot placeres over stiklinger eller frø, så du kan plante dem direkte i jorden. De 4 låg kan løftes, så du kan nå ind i..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-40213
Drivbænken gør det muligt at begynde at dyrke blomster og/eller planter tidligt på året. Minidrivhusets vægge og låg er lavet af polykarbonat. Drivbænken har ikke et gulv, men skal blot placeres over stiklinger eller frø, så du kan plante dem direkte i jorden. De 2 låg kan løftes, så du kan nå ind i..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-170646
Dette drivhus til haven er lavet af PC-brædder og stærkt træ, hvilket er ekstremt holdbart og ubrydeligt. Der er 2 hylder, som giver rigelig plads til dine planter, blomster eller urter. Det er let at vande eller fjerne planterne grundet det hængslede låg. Dette rummelige drivhus vil komplimentere ..
DKK759kr
Ekskl. Moms:DKK607kr
Brand: vidaXL Model: vid-41320
Dette rummelige drivhus har en samlet overflade på 9,025 m². Det kan rumme et betydeligt antal planter, og det vil være en god løsning til at beskytte dine planter mod det kolde vejr. Dette solide drivhus er lavet af dobbeltvægs- polycarbonatspaneler og er UV-resistente og termisk isolerede. Det kan..
DKK3.869kr
Ekskl. Moms:DKK3.095kr
Brand: vidaXL Model: vid-170648
Dette drivhus til haven er lavet af PC-plader og stærkt træ, hvilket er utrolig stærkt og ubrydeligt. Det der dybt og bredt nok til at rumme en stor mængde jord, og det giver rigelig plads til dine planter, grøntsager, krydderurter og blomster. Det er let at vande eller fjerne planterne grundet det ..
DKK889kr
Ekskl. Moms:DKK711kr
Brand: vidaXL Model: vid-45533
Dette rumlige drivhus kan indeholde et betydeligt antal frugter, grøntsager og planter. Dette drivhus vil være en fantastisk løsning til at beskytte dine planter mod vind, regn, hagl, sne, solskin og fugleskader. Drivhuset er lavet af 170 g/m² PE-maskestof, som er 25 % tungere end det almindelige m..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-40617
Dette drivhus er den rigtige løsning for at sikre isolering og beskyttelse af planter året rundt. Det er specielt designet til mindre rum. Drivhuset leveres komplet med en robust, pulverlakeret stålramme og et rivebestandigt overtræk. Overtrækket er lavet af slidstærkt UV-beskyttet, frostbestandigt ..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Viser 1 til 12 af 42 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.