Menu
Your Cart

Havearbejde

Brand: vidaXL Model: vid-41494
Denne fantastiske bambus pakke har en enkel, men alligevel stilfuldt design. Det vil være et godt valg for at holde og vise planter og andre emner, og vil gøre en reel blikfang i ethvert rum, haven eller terrasse.Hylde 3-tier giver masser af plads til at holde dine emner pænt organiseret. Lavet af h..
DKK569kr
Ekskl. Moms:DKK455kr
Brand: vidaXL Model: vid-40620
Dette drivhus er ideelt for både nye og erfarne gartnere. Det kan rumme et stort antal planter, og er fantastisk til såning, plantning eller bare til at beskytte dine planter fra det kolde vejr. Drivhuset har en gennemsigtig presenning, der lader sollyset at nå ind til dine planter og blomster. Det ..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-41087
En 2-pack med praktiske og stilfulde brun blomsterkasser i rattan og zink.Den vandafvisende kunst sukkerrør giver dig mulighed for at nyde udendørs, selv i dårligt vejr. Passer til de fleste vindueskarme og balkon rækværk. Hver blomst boks leveres med både et ydre lag af syntetisk rattan med en behå..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-41089
En 2-pack med praktiske og stilfulde brun blomsterkasser i rattan og zink.Den vandafvisende kunst sukkerrør giver dig mulighed for at nyde udendørs, selv i dårligt vejr. Passer til de fleste vindueskarme og balkon rækværk. Hver blomst boks leveres med både et ydre lag af syntetisk rattan med to zink..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-41088
En 2-pack med praktiske og stilfulde sort blomsterkasser i rattan og zink.Den vandafvisende kunst sukkerrør giver dig mulighed for at nyde udendørs, selv i dårligt vejr. Passer til de fleste vindueskarme og balkon rækværk. Hver blomst boks leveres med både et ydre lag af syntetisk rattan med to zink..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-40783
Dette hvide hjørne plante stativ, med rosen-mønstrede detaljer, er et perfekt valg til at placere dine planter, som vil være en reel blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Det 5-tier plantestativet har en højde på 160 cm, og kunne være perfekt placeret mod enhver væg hjørne. Høj kvalitet s..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-40782
Dette sorte hjørne plantestativ, med rosen-mønstrede detaljer, er et perfekt valg til at placere dine planter, som vil være en reel blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Det 5-tier plantestativ har en højde på 160 cm, og kunne være perfekt placeret mod enhver væg hjørne. Høj kvalitet stål..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-40781
Dette hvide plantestativ, med blomster-mønstrede detaljer, er et perfekt valg til at placere dine planter, som vil være en reel blikfang i enhver have, gårdhave eller terrasse. Det firekantet plantestativet har en højde på 153 cm. Høj kvalitet stål gør dette plantestativ meget holdbar, mens pulverla..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-241849
Denne elegante plantestander i antik hvid, med rene linjer og et klassisk design vil være en smuk tilføjelse til dit soveværelse, din stue, din gård, entre, eller evt. til dit bryllup. Du kan placere dine favorit blomster eller potteplanter på søjlens store overflade. MDF konstrueringen gør standere..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-141140
Dette sæt af plante traller er ideel til at flytte tunge planter, store potteplanter træer, store vaser, eller tunge skraldespande. Lavet af solidt metal, dette sæt af traller er vejrbestandigt og holdbart nok for mange års tjeneste. Med en finish af høj kvalitet, vil disse dollies modstå rust og ko..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-41129
Dette plante bord har vejrbestandig mosaik bordplade og elegante buede ben. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse, etc. Med en diameter på 30 cm, kan bordet også bruges som et side bord at hvile din drink eller andre fornødenheder. Dens jernramme bidrager til robusthed,..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-41133
Dette mosaik plante stativ byder elegant-buet jernramme og 3 mosaik-mønstrede keramiske lag. Det vil helt sikkert blive et blikfang i din have, balkon, terrasse, etc. Det 3-lags plante stativet har en højde på 115 cm, og kan perfekt placeret mod enhver væg. Dens jernramme bidrager til robusthed, men..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Viser 1 til 12 af 395 (33 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.