Menu
Your Cart

Buskryddere

Brand: vidaXL Model: vid-90637
Denne ergonomiske le er ideel til at skære græs og ukrudt ned med for at give dig en ryddelig have, og den er også ideel til at skære hvede, havre og byg mv. med.   Leen af stål har en længde på 140 cm og to korte håndtag i rette vinkler, ét placeret nær ved øverste ende og det andet cirka i midten..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-141003
Denne buskrydder er et perfekt valg til alle lette og tunge trimmeopgaver i din have. Med denne buskrydder ved hånden kan du trimme kraftige brombærbuske, krat, brændenælder, større kviste og tykt bundvegetation effektivt med mindre indsats og mere sikkerhed.Den har en to-takts motor, som køler luft..
DKK819kr
Ekskl. Moms:DKK655kr
Brand: vidaXL Model: vid-144054
Vores elektriske kantskærer til græsplænen er ideel til traditionel kantskæring langs indkørsler, fortove samt anlægsopgaver omkring græsplænen. Ved at hæve kantguiden kan kantskæreren også bruges i haven til opgaver som vedligeholdelse af græskanter omkring træer og blomsterbede. Kantskæreren har ..
DKK859kr
Ekskl. Moms:DKK687kr
Brand: vidaXL Model: vid-141550
Dette 4-i-1 multiværktøjssæt til haven med hækketrimmer, motorsav, buskrydder og græstrimmer, er designet til vedligeholdelse af haven. Multiværktøjssættet giver dig mulighed for at håndtere næsten alle former for vedligeholdelsesopgaver for træer, hække, ukrudt og blomster i og omkring haven. Sætte..
DKK1.689kr
Ekskl. Moms:DKK1.351kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.