Menu
Your Cart

Elektriske haveredskaber

Brand: vidaXL Model: vid-90637
Denne ergonomiske le er ideel til at skære græs og ukrudt ned med for at give dig en ryddelig have, og den er også ideel til at skære hvede, havre og byg mv. med.   Leen af stål har en længde på 140 cm og to korte håndtag i rette vinkler, ét placeret nær ved øverste ende og det andet cirka i midten..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-144011
Denne kraftfulde, elektriske fugerenser er perfekt til at fjerne ukrudt eller mos mellem fliser og brosten, langs stikanter og andre ydre overflader. Fugerenseren fjerner al ukrudt uden giftige kemikalier og pesticider. Den er derfor miljøvenlig. Fugerenseren er forsynet med en nylonbørste til let ..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-141003
Denne buskrydder er et perfekt valg til alle lette og tunge trimmeopgaver i din have. Med denne buskrydder ved hånden kan du trimme kraftige brombærbuske, krat, brændenælder, større kviste og tykt bundvegetation effektivt med mindre indsats og mere sikkerhed.Den har en to-takts motor, som køler luft..
DKK869kr
Ekskl. Moms:DKK695kr
Brand: vidaXL Model: vid-144988
Styr den kraftige vind med din hånd, når du rydder haven med vores professionelle og benzindrevne løvblæser! Denne brugervenlige og benzindrevne løvblæser er forsynet med et 3-i-1-design med blæsning, støvsugning og beskæring, og den er et ideelt værktøj til hurtig og nem rydning af din indkørsel el..
DKK899kr
Ekskl. Moms:DKK719kr
Brand: vidaXL Model: vid-144010
Denne professionelle hækkeklipper med dobbeltsidet blad er et ideelt valg til hurtigt og effektivt at skære gennem hække, buske og krat, så du kan bevare din smukke, velordnede have og gøre den endnu flottere. Med en cylinderkapacitet på 26 cc har denne hækketrimmer god effekt med en fremragende sk..
DKK979kr
Ekskl. Moms:DKK783kr
Brand: vidaXL Model: vid-144012
Uanset, om du har brug for at trimme græsplænen, trimme krat og buskads, klippe hækken eller beskære svært tilgængelige grene er vores 4-i-1 haveredskab det eneste værktøj, du nogensinde vil have brug for. Dette multifunktionelle, elektriske redskab består af 1 strømenhed med et håndtag med 5 hastig..
DKK1.159kr
Ekskl. Moms:DKK927kr
Viser 1 til 12 af 22 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.