Menu
Your Cart

Elektriske haveredskaber

Brand: vidaXL Model: vid-90637
Denne ergonomiske le er ideel til at skære græs og ukrudt ned med for at give dig en ryddelig have, og den er også ideel til at skære hvede, havre og byg mv. med.   Leen af stål har en længde på 140 cm og to korte håndtag i rette vinkler, ét placeret nær ved øverste ende og det andet cirka i midten..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-142355
Denne græsfejer vejer ikke meget og er nem at skubbe. Den kan nemt opsamle græs, blade og små grene og er derfor en nødvendighed for dig til at holde din plæne i en pæn og god orden. Højden på fejeren kan justeres manuelt til det ønskede niveau. De lavere indstillinger passer til alle overflader, m..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-141003
Denne buskrydder er et perfekt valg til alle lette og tunge trimmeopgaver i din have. Med denne buskrydder ved hånden kan du trimme kraftige brombærbuske, krat, brændenælder, større kviste og tykt bundvegetation effektivt med mindre indsats og mere sikkerhed.Den har en to-takts motor, som køler luft..
DKK769kr
Ekskl. Moms:DKK615kr
Brand: vidaXL Model: vid-144988
Styr den kraftige vind med din hånd, når du rydder haven med vores professionelle og benzindrevne løvblæser! Denne brugervenlige og benzindrevne løvblæser er forsynet med et 3-i-1-design med blæsning, støvsugning og beskæring, og den er et ideelt værktøj til hurtig og nem rydning af din indkørsel el..
DKK839kr
Ekskl. Moms:DKK671kr
Brand: vidaXL Model: vid-141201
De 5 stk sæt klemmer med pigge kan føjes til en græsplæne rulle til beluftning før såning eller gødskning. Det er et perfekt tilbehør til gartnere, der ønsker at starte beluftning deres græsplæne.Med pigge på klemmen, kan gennemlufteren bidrage til at reducere jordkomprimering og tillade vand, luft ..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-41231
Denne pålidelige have stikkontakt kan anvedes til at give strøm til dine haveredskaber, for eksempel plæneklippere, sprinklersystemer, dampumper, udendørs lys, etc. Da den er fabrikeret i materialer af høj kvalitet, kan denne stikkontakt modstå ekstreme vejrforhold og er meget holdbar. De fire konta..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-144054
Vores elektriske kantskærer til græsplænen er ideel til traditionel kantskæring langs indkørsler, fortove samt anlægsopgaver omkring græsplænen. Ved at hæve kantguiden kan kantskæreren også bruges i haven til opgaver som vedligeholdelse af græskanter omkring træer og blomsterbede. Kantskæreren har ..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Viser 1 til 12 af 22 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.