Menu
Your Cart

Elektriske haveredskaber

Brand: vidaXL Model: vid-141201
De 5 stk sæt klemmer med pigge kan føjes til en græsplæne rulle til beluftning før såning eller gødskning. Det er et perfekt tilbehør til gartnere, der ønsker at starte beluftning deres græsplæne.Med pigge på klemmen, kan gennemlufteren bidrage til at reducere jordkomprimering og tillade vand, luft ..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-270899
Denne sneslynge sæt, herunder en benzin-drevne sneslynge og en holdbar sneplov klinge, vil være op til selv de mest udfordrende snerydning opgave.Den jævnt kører 4-takts benzinmotor sneslynge kan bruges med den matchende sneplov klinge, eller drives på egen hånd. Maskinen er udstyret med en to-trins..
DKK6.039kr
Ekskl. Moms:DKK4.831kr
Brand: vidaXL Model: vid-41231
Denne pålidelige have stikkontakt kan anvedes til at give strøm til dine haveredskaber, for eksempel plæneklippere, sprinklersystemer, dampumper, udendørs lys, etc. Da den er fabrikeret i materialer af høj kvalitet, kan denne stikkontakt modstå ekstreme vejrforhold og er meget holdbar. De fire konta..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-140217
Denne enhed har en arbejdsbredde på 45 cm, med dette kan du spare masser af tid og ansträning når skovle sne. Dens roterende klinge hugger den hårdt pakket sne og kaster det op til 6 meter gennem udløbsskakten der kan dreje 190 °. Dens håndtag er konstuerat at lette brugeren og undgå træthed. Sneryd..
DKK999kr
Ekskl. Moms:DKK799kr
Brand: vidaXL Model: vid-144012
Uanset, om du har brug for at trimme græsplænen, trimme krat og buskads, klippe hækken eller beskære svært tilgængelige grene er vores 4-i-1 haveredskab det eneste værktøj, du nogensinde vil have brug for. Dette multifunktionelle, elektriske redskab består af 1 strømenhed med et håndtag med 5 hastig..
DKK1.169kr
Ekskl. Moms:DKK935kr
Brand: vidaXL Model: vid-141550
Dette 4-i-1 multiværktøjssæt til haven med hækketrimmer, motorsav, buskrydder og græstrimmer, er designet til vedligeholdelse af haven. Multiværktøjssættet giver dig mulighed for at håndtere næsten alle former for vedligeholdelsesopgaver for træer, hække, ukrudt og blomster i og omkring haven. Sætte..
DKK1.319kr
Ekskl. Moms:DKK1.055kr
Brand: vidaXL Model: vid-141806
Denne flishugger er et særdeles kraftfuldt og pålideligt apparat i høj kvalitet, som vil gøre havearbejdet særdeles nemt.  Flishuggeren kan skære grene med en maksimal diameter på 102 mm. Med en 15 HK-motor vil denne makulator reducere blade, hækafklip og små grene til en næringsrig kompost, som du..
DKK6.849kr
Ekskl. Moms:DKK5.479kr
Brand: vidaXL Model: vid-144010
Denne professionelle hækkeklipper med dobbeltsidet blad er et ideelt valg til hurtigt og effektivt at skære gennem hække, buske og krat, så du kan bevare din smukke, velordnede have og gøre den endnu flottere. Med en cylinderkapacitet på 26 cc har denne hækketrimmer god effekt med en fremragende sk..
DKK1.009kr
Ekskl. Moms:DKK807kr
Brand: vidaXL Model: vid-144988
Styr den kraftige vind med din hånd, når du rydder haven med vores professionelle og benzindrevne løvblæser! Denne brugervenlige og benzindrevne løvblæser er forsynet med et 3-i-1-design med blæsning, støvsugning og beskæring, og den er et ideelt værktøj til hurtig og nem rydning af din indkørsel el..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-142033
Denne kraftfulde 5 HP benzinkultivator er nem at bruge, og den kan virkelig hjælpe dig med at kultivere din have. Maskinen kan hurtigt startes med rekylstarteren. De hærdede stålklinger skærer ned i jorden uden problemer. Støttehjulet gør det nemmere at manøvrere fleksibelt. Benzinkultivatoren kan ..
DKK2.059kr
Ekskl. Moms:DKK1.647kr
Brand: vidaXL Model: vid-141003
Denne buskrydder er et perfekt valg til alle lette og tunge trimmeopgaver i din have. Med denne buskrydder ved hånden kan du trimme kraftige brombærbuske, krat, brændenælder, større kviste og tykt bundvegetation effektivt med mindre indsats og mere sikkerhed.Den har en to-takts motor, som køler luft..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Brand: vidaXL Model: vid-144011
Denne kraftfulde, elektriske fugerenser er perfekt til at fjerne ukrudt eller mos mellem fliser og brosten, langs stikanter og andre ydre overflader. Fugerenseren fjerner al ukrudt uden giftige kemikalier og pesticider. Den er derfor miljøvenlig. Fugerenseren er forsynet med en nylonbørste til let ..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Viser 1 til 12 af 22 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.