Menu
Your Cart

Udendørsbelysning

Brand: vidaXL Model: vid-40703
Denne væglampe er en sikker satsning for enhver veranda, gårdhave eller terrasse. Det vil lyse op din facade og haven med en varm og hyggelig lys. Den resistente stål rust sikrer, at det forbliver i original stand. Det er vandtæt og designet til både udendørs og inomhusbruk.LED-pære medfølger ikke.M..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Brand: vidaXL Model: vid-40757
Dette er en væglampe, der er ideel til steder, hvor konventionel strömförsärning ikke tilgængelig. De er udstyret med solpaneler, der konverterer sollys til elektricitet i løbet af dagen tid, og derefter lyser op for de fleste af natten. Der er automatiske sensorer, der aktiveres ved solnedgang med ..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-270518
Denne soldrevne væglampe er en perfekt, dekorativ belysning til haver, terrasser, stier og altaner. Den kan let monteres på en væg eller et hegn.   Denne soldrevne væglampe er udstyret med et AA- batteri, der oplades af sollys. I løbet af dagen omdanner solpanelet dagslys til elektricitet og oplade..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-277114
Dette soldrevne LED-lampesæt bestående af 8 lamper leveres med rør, jordspyd og genopladelige batterier. Det er en perfekt, dekorativ belysning til haver, terrasser, stier, gårdhaver og altaner. Hver kuglelampe er lavet af slidstærkt plastik, der sikrer mange års brug. Med to indvendige 0,1 W LED-ly..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-277118
Dette soldrevne havelampesæt med 2 lamper leveres med rør, jordspyd og genopladelige batterier, og det er nemt at installere. Det er en perfekt dekorativ belysning til haver, terrasser, havestier, gårdhaver og altaner.Denne soldrevne kuglelampe er lavet af holdbart plastik til brug i årevis. Lampen ..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Brand: vidaXL Model: vid-277117
Dette soldrevne havelampesæt med 2 lamper leveres med rør, jordspyd og genopladelige batterier, og det er nemt at installere. Det er en perfekt dekorativ belysning til haver, terrasser, havestier, gårdhaver og altaner.Denne soldrevne kuglelampe er lavet af holdbart plastik til brug i årevis. Lampen ..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-42220
Denne elegante udendørs væglampe i buet form er ikke bare ideel til at oplyse haver, indkørsler eller terrasser om aftenen, men vil også forbedre udseendet af dine udendørsområder. Denne udendørs væglampe har masser af dekorativ tiltrækningskraft med sine elegante og minimalistiske linjer samt en PC..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Brand: vidaXL Model: vid-42219
Dette stilfulde udendørs væglampe med en semicylindrisk form er ikke kun ideel til belysning af haver, indkørsler eller verandaer om natten, men vil også forbedre din udendørs indretning. Denne udendørs væglampe har en indbygget i PIR (passiv infrarød) bevægelsessensor, der automatisk aktiverer lyse..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-42236
Denne stilfulde udendørs væglampe vil ikke kun være et godt valg til belysning af din have, indkørsel eller veranda om natten, men vil også dekorere dit hus med sit steampunk-look. Den indbyggede lysdiffusor i glas bidrager til lampens attraktive design. Takket være sit lampehus i rustfrit stål med..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-42218
Dette stilfulde udendørs væglampe med en semicylindrisk form er ikke kun ideel til belysning af haver, indkørsler eller verandaer om natten, men vil også forbedre din udendørs indretning. Denne udendørs væglampe har masser af dekorativ tiltrækningskraft med sine elegante og minimalistiske linjer sam..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Brand: vidaXL Model: vid-277122
Disse LED-solcellelamper er udstyret med et AA-batteri, der oplades af sollyset. Disse udendørs solcellelamper kan installeres under taget eller fastgøres på hegnet eller muren. Med tre 0,2 W LED-lys indvendigt kan solcellelampen give 0,6 W belysning. Om dagen omdanner lampen dagslys til elektricite..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-277123
Denne LED-solcellelampe er fremstillet af holdbart plastik, så den kan holde i årevis, og den er forsynet med et AA-batteri, der oplades af sollyset. Den kan monteres under taget eller fastgøres på hegnet eller muren. Med tre 0,2 W LED-lys indvendigt kan hver solcellelampe give 0,6 W belysning. Om d..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Viser 1 til 12 af 183 (16 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.