Menu
Your Cart

Udendørsbelysning

Brand: vidaXL Model: vid-41715
Dette sæt består af to LED lys til nedgravning med 16 LED chips. Det vil være en perfekt, diskret lysløsning til din have. Disse sænkede lys bruger SMD LED teknologt, og er meget nemme at installere. De er også energibesparende, da de bruger meget lidt strøm, og har en lang levetid. Disse LED havely..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-41716
Dette sæt består af to LED lys til nedgravning med 36 LED chips. Det vil være en perfekt, diskret lysløsning til din have. Disse sænkede lys bruger SMD LED teknologt, og er meget nemme at installere. De er også energibesparende, da de bruger meget lidt strøm, og har en lang levetid. Disse LED havely..
DKK499kr
Ekskl. Moms:DKK399kr
Brand: vidaXL Model: vid-41717
Dette sæt består af sænkede LED trappelys med 12 LED chips. Det vil være en smart lysløsning til din trappe. Lysene er udstyret med SMD LED teknologt, og er meget nemme at installere. De kan også bruges som diskrete væg- eller pyntelys. De er energibesparende og har et lavt strømforbrug samt en lang..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-41718
Dette sæt består af sænkede LED trappelys med 9 LED chips. Det vil være en smart lysløsning til din trappe. Lysene er udstyret med SMD LED teknologi, og er meget nemme at installere. De kan også bruges som diskrete væg- eller pyntelys. De er energibesparende og har et lavt strømforbrug samt en lang ..
DKK209kr
Ekskl. Moms:DKK167kr
Brand: vidaXL Model: vid-41181
Dette LED sol lys, lavet af holdbart plast til års brug, er udstyret med en AA-batteri opkrævet af sollys. Det kan installeres under taget, fastgjort på hegn eller væg. Med tre 0,2 W LED perler indeni, hver solcellelampe er i stand til at levere 0,6 W belysning. I løbet af dagen det konverterer dags..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-41182
Denne sol væglampe er en perfekt dekorativ belysning til haver, terrasser, stier og balkoner. Det kan let samles på en væg eller et hegn. Denne sol væglampe er udstyret med en AA-batteri opkrævet af sollys. I løbet af dagen solpanel omdanner dagslys til el og genoplader batteriet. Det er tre 0,2 W L..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-40243
Denne mørkegrønne/sorte havelampe med et klassisk design har en højde på 230 cm og er lavet af støbt aluminium og klart glas.. Havelampen har 3 arme med klassiske lanterner og er perfekt til belysning i din have eller indkørsel. De tre lanterner er egnet til glødepærer med en maksimal effekt på 100 ..
DKK1.049kr
Ekskl. Moms:DKK839kr
Brand: vidaXL Model: vid-40392
Denne udendørsbelysning/havebelysning består af en vandtæt, udendørs lampeholder lavet af rustfrit stål, samt en lampeskærm i plastik med et slankt og moderne design. Lampen er nem at samle og har en matteret skærm, som giver din have et smukt, dæmpet lys. Denne udendørslampe er let at installere på..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-40759
Denne runde jord spot er perfekt at bruge til at lyse op din have eller på din udendørs swimmingpool. De er lavet af rustfrit stål, som giver mulighed for mange års brug i al slags vejr. Der er absolut ingen kabler til lys og de er frygtelig let at installere. De solpaneler omdanne sollys til elektr..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-41166
Denne havebelysning er en smart og økonomisk løsning. Projektører er udstyret med solpaneler og LED-belysning. Den solpanel gør det muligt at lyse op i haven, selv om der ikke er adgang til elektricitet. I løbet af dagen, det solpanel omdanner sollys til elektricitet og oplader det interne batteri. ..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-41168
Dette er havebelysning ligner en sten og er derfor meget behagelig at bruge til at belyse haven. Den er udstyret med LED-belysning og solpaneler, så det er muligt at tænde haven, selvom der ikke er nogen strøm i nærheden. I løbet af dagen, det solpanel omdanner sollys til elektricitet og oplader det..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-40249
Den 41 cm mørkegrønne havelampe er lavet af aluminium og klart glas. Den er egnet til pærer med en maksimal effekt på 60 watt. Den skaber ikke kun en rar atmosfære i din have, men den får også en til at føle sig meget mere tryg, når man går rundt langs stien i haven eller i indkørslen.Højde: 41 cmFa..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Viser 1 til 12 af 183 (16 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.