Menu
Your Cart

Lyskæder & lysbånd

Brand: vidaXL Model: vid-50700
Disse LED'er er særligt designede til pyntning af juletræet og skaber en fin stemning. Lysene består af 210 højeffektive LED'er, som er meget energieffektive og udsender et klart, hvidt lys. Dette skønne julepynt er vandafvisende og egner sig derfor til brug både inde og ude. Du kan nemt placere den..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-50699
Disse LED'er er særligt designede til pyntning af juletræet og skaber en fin stemning. Lysene består af 180 højeffektive LED'er, som er meget energieffektive og udsender et klart, hvidt lys. Dette skønne julepynt er vandafvisende og egner sig derfor til brug både inde og ude. Du kan nemt placere den..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-50698
Disse LED'er er særligt designede til pyntning af juletræet og skaber en fin stemning. Lysene består af 150 højeffektive LED'er, som er meget energieffektive og udsender et klart, hvidt lys. Dette skønne julepynt er vandafvisende og egner sig derfor til brug både inde og ude. Du kan nemt placere den..
DKK189kr
Ekskl. Moms:DKK151kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.