Menu
Your Cart

Lamper

Brand: vidaXL Model: vid-245350
Dette praktiske spejllys har et smukt forkromet kabinet og passer perfekt over dit spejl. Det vil være ideelt til belysning af dit spejl eller til at tilføre et atmosfærisk omgivende lys til dit badeværelse. Farvetemperaturen på 6000 K betyder, at det udsendte lys er stærkt hvidt, hvilket er ideelt ..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-240901
Den stilfulde standerlampeskærm med højt stativ i moderne stil er et blikfang i ethvert rum. Den vil tilføje skønhed, stil og elegance, hvor end den stilles. Den omcirklende skærm, som er fremstillet af PS board dækket af 100 % polyester, vil give en blød belysning til at skabe en atmosfære af afsla..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-240688
Denne flotte krystallampe har et klassisk og elegant design, som med sikkerhed vil løbe med opmærksomheden i ethvert hjem. Den er ideel til både privat og offentlig brug. Lampen vil passe perfekt til din entré, spisestue eller dagligstue takket være det royale krystaldesign.  Kvalitetsprismerne, so..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-60262
Runde gulvlampe i et stilfuldt design, der foregiver en atmosfærisk belysning. Gulvlampe højde er 170 cm, og er velegnet til 3 lamper med en max. produktion på 40 Watt (passer også sparepærer). Base og bevoksning er lavet af børstet metal og langs med skærmen i rispapir gulvlampe er også en stilfuld..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-60298
Dette er en standerlampe lavet af håndlavet papir i en cremet hvid farve. Coveret er let at justere i højden ved at skubbe det op eller ned, til en maksimal højde på 210 cm. Den enkle, men moderne design passer perfekt i soveværelset, stuen eller spisestuen og skaber en hyggelig atmosfære. Desuden e..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-240904
Den stilfulde standerlampe i moderne stil er et blikfang i ethvert rum. Det har en dekoration med 4 stablede kugler på standen og leveres komplet med skærmen. Denne høje standerlampe vil tilføje skønhed, stil og elegance hvor end en kommer hen. Den omcirklende skærm som er fremstillet af PS board dæ..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-242730
Denne standerlampe har et stilfuldt og moderne design, og den er en enkel og elegant måde at oplyse og fremhæve et værelse på. LED-standerlampen, der har 2 dæmpningskontakter, er meget praktisk i brug og er fantastisk til alle værelser med behov for lys. Standerlampen består af en opadvendt lyskilde..
DKK769kr
Ekskl. Moms:DKK615kr
Brand: vidaXL Model: vid-278740
Dette praktiske spejllys har et smukt forkromet kabinet og passer perfekt over dit spejl. De vil være ideelle til belysning af dit spejl eller til at tilføje et stemningsfuldt lys på dit badeværelse. Farvetemperaturen på 6000 K betyder, at det udsendte lys er klart hvidt, hvilket er ideelt til badev..
DKK669kr
Ekskl. Moms:DKK535kr
Brand: vidaXL Model: vid-282413
Denne moderne, buede lampe skiller sig ud med sit højdejustérbare design, og den vil være et sandt blikfang i din boligindretning. Den buede lampe kan justeres i højden, så du kan justere og tilpasse den efter din smag. Stabiliteten er sikret takket være lampefoden i ægte marmor, som passer perfekt..
DKK629kr
Ekskl. Moms:DKK503kr
Brand: vidaXL Model: vid-60261
Denne standerlampe har et stilfuldt design og afgiver et varmt og romantisk lys og atmosfære. Standerlampen har en højde på 135 cm, og har 2 fatninger til energibesparende pærer med maks. 40 Watt (pærer er ikke inkluderer). Foden og stangen er lavet af lakeret stål og giver et moderne look i kontras..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Brand: vidaXL Model: vid-242733
Denne standerlampe har et stilfuldt og moderne design, og den er en enkel og elegant måde at oplyse og fremhæve et værelse på. Standerlampen, der har 2 tænd/sluk-kontakter, er meget praktisk i brug og er fantastisk til alle værelser med behov for lys. Standerlampen består af en opadvendt lyskilde og..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-240903
Den stilfulde standerlampe i moderne stil er et blikfang i ethvert rum. Det har en dekoration med 4 stablede kugler på standen og leveres komplet med skærmen. Denne høje standerlampe vil tilføje skønhed, stil og elegance hvor end en kommer hen. Den omcirklende skærm som er fremstillet af PS board dæ..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Viser 1 til 12 af 230 (20 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.