Menu
Your Cart

Væglampebeslag

Brand: vidaXL Model: vid-242265
Få det industrielle look med dette fantastiske sæt væglamper. Sættet kommer med 2 enestående skærme i geometrisk metaltråd i en sortmalet finish og vil være et dekorativt supplement til alle interiører. Disse væglamper kan med deres fod af metal af høj kvalitet nemt monteres på væggen. Skærmene kan ..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-160166
Denne udendørs belysning består af en udendørs lampe i rustfrit stål, monteret på væggen og sprede en dæmpet, blødt lys over haven. Denne udendørs belysning er let at installere og har en bevægelsesdetektor, så det tænder automatisk, når nogen nærmer sig.Antal: 2Materiale: Rustfrit stål og plastBevæ..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-160164
Denne udendørs belysning består af en have lampe du sætte på væggen, hvor den spreder lys og stemningen i din have, terrasse eller balkon. Denne udendørs belysning er lavet af rustfrit stål og plast, og er velegnet til glødelamper op til 60 W. Det har også en bevægelsesdetektor, så lysene automatisk..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-160163
Denne udendørs belysning består af et sæt af 2 haven lamper, lavet af rustfrit stål. De er nemme at montere på mure og hegn, ved hjælp af de to medfølgende skruer, og de er særligt velegnet til udendørs brug, så de er vandtætte. Denne udendørs belysning har matteret glas, som giver en smuk nedtonede..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-50517
Denne unikke LED-væg/loftslampe har et slankt og moderne design. Denne energibesparende LED-væg/loftslampe er den ideelle belysningsløsning og vil give din boligindretning et strejf af elegance. Denne lampe er nem at montere takket være kvalitetsmetalbunden. Denne eksklusive væg/loftslampe være en i..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-50518
Denne unikke LED-væg/loftslampe har et slankt og moderne design. Denne energibesparende LED-væg/loftslampe er den ideelle belysningsløsning og vil give din boligindretning et strejf af elegance. Denne lampe er nem at montere takket være kvalitetsmetalbunden. Denne eksklusive væg/loftslampe være en i..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-50516
Denne unikke LED-væglampe har et slankt og moderne design. Denne energibesparende LED-væglampe er den ideelle belysningsløsning og vil give din boligindretning et strejf af elegance. Denne lampe kan nemt monteres i ethvert loft takket være metalbasen i høj kvalitet. Med sit elegante look vil denne e..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-244388
Disse to væglamper har et industrielt design og vil pynte i ethvert lokale. Lamperne kan nemt monteres på væggen eller i loftet takket være deres sorte metalbase i høj kvalitet. De unikke, kobber-farvede jerntrådskærme tilføjer til deres industrielle stil og giver en behagelig effekt, når lyset udse..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-50470
Dette væglampesæt, der har 2 LED-spotlights, har et rent design og vil forskønne dit rum. Lamperne kan nemt monteres på væggen eller loftet med foden af høj kvalitet i satin-nikkel finish. LED-spotlightet kan justeres 360°, så du kan ændre lysets vinkel i alle retninger. Det varme hvide lys giver en..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-244383
Disse to væglamper har et underspillet retrodesign og vil pynte i ethvert rum. Lamperne kan nemt monteres på væggen eller i loftet takket være deres satin-forniklet metalbase i høj kvalitet. Glasskærmene giver en behagelig effekt, da lyset udsendes igennem dem for at belyse ethvert hjørne af lokale..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-244371
Disse to væglamper har et underspillet retrodesign og vil pynte i ethvert rum. Lamperne kan nemt monteres på væggen eller i loftet med deres forkromet metalbase i høj kvalitet. Glasskærmene er teksturerede, hvilket giver en behagelig effekt, når lyset udsendes gennem dem for at oplyse hvert hjørne ..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-244393
Giv din indretning et strejf af industriel stil med dette fantastiske væglampesæt. Lamperne har hver en unik, geometrisk metaltrådsskærm i en smuk kobberfarve, og vil være en dekorativ tilføjelse til enhver indretning. Lamperne kan nemt monteres på væggen takket være metalbasen i høj kvalitet. Spotl..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Viser 1 til 12 af 15 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.