Menu
Your Cart

Lysekroner

Brand: vidaXL Model: vid-278739
Denne smukke krystallysekrone i et klassisk og elegant design vil med sikkerhed være et blikfang i ethvert rum, og den er ideel til både private og kommercielle formål. Denne flotte lysekrone vil være perfekt i din entré, spisestue, dagligstue eller andre steder takket være det royale krystaldesign..
DKK1.369kr
Ekskl. Moms:DKK1.095kr
Brand: vidaXL Model: vid-278738
Denne smukke krystallysekrone i et klassisk og elegant design vil med sikkerhed være et blikfang i ethvert rum, og den er ideel til både private og kommercielle formål. Denne flotte lysekrone vil være perfekt i din entré, spisestue, dagligstue eller andre steder takket være det royale krystaldesign..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-241121
Denne flotte krystallysekrone har et klassisk og elegant design, som med sikkerhed vil løbe med opmærksomheden i ethvert rum. Den er ideel til både privat og kommerciel brug. Takket være det royale krystaldesign vil denne smukke lysekrone passe perfekt til din entré, spisestue eller dagligstue Kval..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-60344
Denne smukke lysekrone med 85 krystalperler (ingen billige plastikdele eller sten) og 3 fatninger vil være et rigtigt blikfang alle steder og vil være ideel til både private og industrielle formål. Lysekronen har et ikonisk krystaldesign med en forkromet metalkrop. Den er dækket af en gennemsigtig,..
DKK659kr
Ekskl. Moms:DKK527kr
Brand: vidaXL Model: vid-241384
Denne smukke lysekrone har et klassisk og elegant design, og den vil være en fremragende tilføjelse til ethvert interiør. Den er egnet til privat og erhvervsmæssigt brug. Metalrammen i høj kvalitet gør denne hængelampe særdeles holdbar. Den kan nemt monteres i loftet. Du kan tilføje et luksuriøst ..
DKK629kr
Ekskl. Moms:DKK503kr
Brand: vidaXL Model: vid-240686
Denne smukke krystal lysekronen, med en klassisk og elegant design, vil helt sikkert blive et blikfang i ethvert miljø og det er ideelt til b[de private og industrielle formål. Takket være sin kongelige krystal design, er denne fantastiske lysekronen perfekt til din foyer, spisestue, opholdsstue og ..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Brand: vidaXL Model: vid-240310
Denne mand-made lysekrone med lys vil løfte op dit værelse med en moderne atmosfære. De smukke glitrende dråber vil blive et unikt samlingspunkt, uanset hvilket rum loft lys hænger i., Er det muligt at bruge både glødepærer og lysdioder, og det kan passe fem pærer er nok til at lyse op med en varm o..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-241116
Denne smukke krystallysekrone i et klassisk og elegant design vil helt sikkert blive et blikfang, uanset hvor den placeres. Den er ideel til både private og kommercielle formål. Takket være det royale krystaldesign er denne fantastiske lysekrone perfekt til din foyer, spisestue eller dagligstue. Kry..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-241120
Denne smukke krystal lysekrone, med en klassisk og elegant design, vil helt sikkert blive et blikfang uanset hvor det er sat og er ideel til både private og industrielle formål. På grund af sin kongelige krystal design, er denne fantastiske lysekronen perfekt til foyer, spisestuer eller stuer. De hø..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-60339
Lad dine venner og familie misunder den luksuriøse fornemmelse af denne vidunderlige lysekrone skaber i dit hjem. Crystal Crown er udstyret med 1.600 forskellige glas krystal og har 12 lyskilder. Den er lavet af metal og glas krystaller, der giver dit værelse en unik elegance. Den farveløse glas af ..
DKK1.319kr
Ekskl. Moms:DKK1.055kr
Brand: vidaXL Model: vid-241382
Dette er en lampe med krystal dekorationer. Den er ideel til både hjemligt og offentligt brug. Den vil være en rigtig blikfanger i enhver indretning. Takket være kombinationen af krystaller og metalrammen, ser den elegant og smuk ud. Krystalperlerne i høj kvalitet vil fange og reflektere lyset effek..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-241129
Denne smukke solvfarvede paillette lampe, med en klassisk, elegant design, vil helt sikkert blive et blikfang uanset hvor det er sat og er ideel til både private og industrielle formål. På grund af sin kongelige krystal design, er denne fantastiske lysekronen perfekt til foyer, spisestuer eller stue..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Viser 1 til 12 af 48 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.