Menu
Your Cart

Lysekroner

Brand: vidaXL Model: vid-241383
Denne smukke lysekrone, med en klassisk og elegant design, vil gøre en fantastisk tilføjelse til ethvert interiør. Den er velegnet til bolig-og erhvervsmæssig brug. Den høje kvalitet metal ramme gør denne pendel meget holdbar. Det kan let monteres på loftet. Med dette unikke lysekrone, vil du tilføj..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-241129
Denne smukke solvfarvede paillette lampe, med en klassisk, elegant design, vil helt sikkert blive et blikfang uanset hvor det er sat og er ideel til både private og industrielle formål. På grund af sin kongelige krystal design, er denne fantastiske lysekronen perfekt til foyer, spisestuer eller stue..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-240311
Denne mand-made lysekrone med lys vil løfte op dit værelse med en moderne atmosfære. De smukke glitrende dråber bliver en unik omdrejningspunkt uanset hvilket rum loft lys hænger i., Er det muligt at bruge både glødepærer og lysdioder, og det kan passe fem pærer er nok til at lyse op med et varmt og..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-240309
Denne mand-made lysekrone med lys vil løfte op dit værelse med en moderne atmosfære. De smukke glitrende dråber bliver en unik omdrejningspunkt uanset hvilket rum loft lys hænger i., Er det muligt at bruge både glødepærer og lysdioder, og det kan passe fem pærer er nok til at lyse op med et varmt og..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-60338
Lad venner og gæster misunder den smukke atmosfære i din spisestue eller stue med hjælp af denne lysekrone med 6 lys og hvide lampeskærme. En vidunderlig lysekrone, der er udstyret med 2300 glas krystaller. Den er lavet af metal og krystal glas, der giver et elegant design. Glasset i högkvalité give..
DKK669kr
Ekskl. Moms:DKK535kr
Brand: vidaXL Model: vid-60339
Lad dine venner og familie misunder den luksuriøse fornemmelse af denne vidunderlige lysekrone skaber i dit hjem. Crystal Crown er udstyret med 1.600 forskellige glas krystal og har 12 lyskilder. Den er lavet af metal og glas krystaller, der giver dit værelse en unik elegance. Den farveløse glas af ..
DKK1.159kr
Ekskl. Moms:DKK927kr
Brand: vidaXL Model: vid-240308
Denne lysekrone med lys vil give ethvert rum i dit hjem en moderne atmosfære. De smukke glitrende dråber bliver et unik omdrejningspunkt uanset hvilket rum, lysekronen hænger i. Lysekronen har en smukt udformet midterdel med kurvede akrylarme, lampetter og dråbeformede perler. Det er muligt at bruge..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-240687
Denne smukke krystal lysekronen, med 5 elegante lyspærer stikdåser, vil helt sikkert blive et blikfang i ethvert miljø og det er ideelt til b[de private og industrielle formål. Takket være sin kongelige krystal design, er denne fantastiske lysekronen perfekt til din foyer, spisestue, opholdsstue og ..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-240690
Denne smukke lysekrone, med en klassisk og elegant design, vil helt sikkert blive et blikfang i ethvert miljø og ideel til både private og industrielle formål. Den kongelige krystal perler dekoration gør denne lysekronen nydelig, perfekt til din foyer, spisestue, opholdsstue og meget mere!De højkval..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-241382
Dette er en lampe med krystal dekorationer. Den er ideel til både hjemligt og offentligt brug. Den vil være en rigtig blikfanger i enhver indretning. Takket være kombinationen af krystaller og metalrammen, ser den elegant og smuk ud. Krystalperlerne i høj kvalitet vil fange og reflektere lyset effek..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-270019
Denne flotte krystallysekrone i et klassisk og elegant design vil helt bestemt være iøjnefaldende i alle omgivelser og er ideel til private og erhvervsformål. Takket være det royale krystaldesign er denne pragtfulde lysekrone perfekt til din foyer, spisestue, dagligstue osv! Krystalperlerne af høj k..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-241120
Denne smukke krystal lysekrone, med en klassisk og elegant design, vil helt sikkert blive et blikfang uanset hvor det er sat og er ideel til både private og industrielle formål. På grund af sin kongelige krystal design, er denne fantastiske lysekronen perfekt til foyer, spisestuer eller stuer. De hø..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Viser 1 til 12 af 46 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.