Menu
Your Cart

Badeværelse – sæbeholdere

Brand: vidaXL Model: vid-141142
Denne metal hjørne hylde, der kan nemt hænges til en dør eller væg ved hjælp af de to hængere. Det er ideelt til placering af små genstande ligesom tandpasta, tandbørste, kopper, bruser gel, shampoo, vaskepulver, sæbe og så videre.Det vil holde dine emner pænt arrangeret.Det har to ekstra kroge i bu..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-141141
Disse vægmonterede hjørnehylder er ideelle til at placere små genstande som håndklæder, shampooflasker og sæber på badeværelset eller tallerkener, skåle og kopper i forskellige størrelser i dit køkken. Den vil hjælpe dig med at holde dine ting organiseret. Hylden er lavet i solidt metal og er rustf..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-142312
Disse vægmonterede hjørnehylder er ideelle til at placere små genstande som håndklæder, shampooflasker og sæber på badeværelset eller tallerkener, skåle og kopper i forskellige størrelser i dit køkken. Det er en god løsning til at holde orden på dine sager. Hylderne er lavet i solid metal og er rus..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-142313
Disse bruserhylder i 2 lag kan nemt hænges på døren eller på væggen ved at bruge de to bøjler, de er udstyret med. De er ideelle til at opbevare små ting som tandpasta, tandbørste, kopper, badegele, shampoo, vaskepulver, sæbe og mere. Hver hylde har to ekstra kroge på bunden, der kan bruges til at ..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)