Menu
Your Cart

Opbevaring til industri

Brand: vidaXL Model: vid-270020
Denne hylde høj kvalitet består af 5 hylder, som er ideel til både hjemmet og offentlig brug, at være i stand til at sortere og organisrea produkter. Hylderne kan monteres enten horisontalt eller vertikalt afhængigt af dine behov. Denne hylde er lavet af høj kvalitet MDF og støttes af en solid stålr..
DKK1.599kr
Ekskl. Moms:DKK1.279kr
Brand: vidaXL Model: vid-270021
Dette sæt, bestående af sammenlagt 10 opmagasineringsstativer i høj kvalitet, er en ideel løsning til erhvervsopbevaring, og giver dig masser af plads til at holde alle dine genstande organiserede. Opmagasineringsstativet kan samles enten vandret eller lodret, alt efter hvad du har brug for.  Denne..
DKK3.209kr
Ekskl. Moms:DKK2.567kr
Brand: vidaXL Model: vid-30063
Dette sæt opbevaringsreoler i høj kvalitet omfatter er en ideel løsning til opbevaring både til hjemme- og industribrug, som giver dig masser af plads til at holde alting i god orden. Opbevaringsreolen kan samles enten vandret eller lodret alt efter dine behov. Dette sæt opbevaringsreoler er lavet a..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-240970
Dette bekvemme og pladsbesparende stativ er ideel til at opbevare foldelige dagligvare kasser og drikkevare kasser, eller at indsamle genbrugelige materialer. Det vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller firma da der er kasser der behøver opbevaring nærmest overalt. Designet tillader..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-240971
Dette bekvemme og pladsbesparende stativ vil være ideelt til at opbevare dine sammenfoldelige dagligvare kasser og drikkevarekasser, eller til at indsamle genanvendelige materialer. Det vil være en fantastisk tilføjelse til enhver husholdning eller firma, da der er kasser der skal opbevares nærmest ..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-272489
Dette sæt med 10 lagerreoler af høj kvalitet vil være et ideelt valg til køkkenet, vaskerummet, kælderen, badeværelset, kontoret eller ethvert sted, hvor du har brug for ekstra magasinplads. Hylderne i reolen er fremstillet af MDF af høj kvalitet og understøttes af en kraftig stålramme, hvilket give..
DKK2.659kr
Ekskl. Moms:DKK2.127kr
Brand: vidaXL Model: vid-272487
Dette sæt med 2 lagerreoler af høj kvalitet vil være et ideelt valg til køkkenet, vaskerummet, kælderen, badeværelset, kontoret eller ethvert sted, hvor du har brug for ekstra magasinplads. Hylderne i reolen er fremstillet af MDF af høj kvalitet og understøttes af en kraftig stålramme, hvilket giver..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-272488
Dette sæt med 5 lagerreoler af høj kvalitet vil være et ideelt valg til køkkenet, vaskerummet, kælderen, badeværelset, kontoret eller ethvert sted, hvor du har brug for ekstra magasinplads. Hylderne i reolen er fremstillet af MDF af høj kvalitet og understøttes af en kraftig stålramme, hvilket giver..
DKK1.389kr
Ekskl. Moms:DKK1.111kr
Brand: vidaXL Model: vid-272486
Dette opbevaringshyldesæt i høj kvalitet i 10 dele vil være et perfekt valg til køkkenet, vaskerum, kælder, badeværelse, kontor, garage, værksted eller andre steder, hvor du kan få brug for ekstra opbevaringsplads. Enhedens hylder er konstrueret af højkvalitets-MDF og er støttet af en robust stålram..
DKK3.199kr
Ekskl. Moms:DKK2.559kr
Brand: vidaXL Model: vid-272485
Dette opbevaringshyldesæt i høj kvalitet i 5 dele vil være et perfekt valg til køkkenet, vaskerum, kælder, badeværelse, kontor, garage, værksted eller andre steder, hvor du kan få brug for ekstra opbevaringsplads. Enhedens hylder er konstrueret af højkvalitets-MDF og er støttet af en robust stålramm..
DKK1.659kr
Ekskl. Moms:DKK1.327kr
Brand: vidaXL Model: vid-144270
Denne holdbare opbevaringsreol er det perfekte valg til dit køkken, vaskerum, kælder, badeværelse, kontor, eller bare hvor du har brug for ekstra opbevaringsplads. Denne reol er fremstillet af MDF og understøttes af et robust stålstel med en bæreevne på 1000 kg. Reolen har et kompakt design og vil u..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-270565
Disse opbevaringsreoler i høj kvalitet er perfekte til køkkenet, vaskerummet, kælderen, badeværelset, kontoret, eller bare hvor du har brug for ekstra opbevaringsplads. De kan samles enten lodret eller vandret, alt efter hvad du har brug for.  Disse hyldeenheder er fremstillet i MDF af høj kvalitet ..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Viser 1 til 12 af 59 (5 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.