Menu
Your Cart

Taljer, blokke & tovskiver

Brand: vidaXL Model: vid-210451
Den kraftige trisseblok er lavet af pulverlakeret stål, hvilket fordobler effektiviteten af et kabel. Derfor er den perfekt egnet til at løfte og trække tunge læs. Trisseblokken er designet til at blive monteret på spil og kabelskiver, for at fordoble trækkekraften med en maksimal belastning på op t..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Brand: vidaXL Model: vid-210450
Den kraftige trisseblok er lavet af pulverlakeret stål, hvilket fordobler effektiviteten af et kabel. Derfor er den perfekt egnet til at løfte og trække tunge læs. Trisseblokken er designet til at blive monteret på spil og kabelskiver for at fordoble trækkekraften med en maksimal belastning på op ti..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-210462
Dette uundværlige bugseringssæt til bil i 9 dele har alt, du skal bruge, når biler sidder fast. Sættet inkluderer 3 nylonstropper i forskellige længder og med forskellige belastningsevner. De forstærkede sløjfeender sørger for, at hvert ankerpunkt er sikret, hvilket garanterer minimal risiko i bugs..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.