Related products

Køb Rosenbogen Sommer - antik creme

Modellen "sommer" ikke er lavet af tynd metalplade, men fra et ekstremt solid og tyk jernrør. Kvaliteten er meget god. Det er au
Limited time offer:
1.194,38 DKK 1.218,75 DKK
Reference:
13432493
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Related products
Beskrivelse
Modellen "sommer" ikke er lavet af tynd metalplade, men fra et ekstremt solid og tyk jernrør. Kvaliteten er meget god. Det er sammensat af kun nogle få dele.
En belægning gør denne plante understøtter meget høj kvalitet og yderst holdbart. se de kærlige ornamenter ikke kun smukke, de tilbyder også dine slyngplanter til at klatre meget mange muligheder. En tæt vegetation er således sikret.
en tæt vegetation, men til gengæld betyder en høj vægtbelastning på rosen bue. Af denne grund, bør du afstå fra billige produkter. Det ville være meget uheldigt, hvis alt er smukt vokset lige og bue af roser derefter bliver ustabil.
The Rose bue står på sin egen meget stabil. men de har mulighed for at Rosenbogen z. B. med fastsættelse pløkker (medfølger ikke) til at forankre jorden. På fast grund anbefales det at skrue rosen bue. er for begge muligheder på de nederste tilsvarende fordybninger i metallet.
Ca. Dimensioner:
Bredde: 125 cm
passage bredde: 103 cm
dybde: 30 cm
total højde: 236 cm
passage højde: 230
vægt: 12 kg
rørdiameter: 1 cm
Produktoplysninger
13432493
Reviews
No comments

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
16 andre produkter i den samme kategori:

Menu

Settings

Share